keskiviikko 22. elokuuta 2012

Closer than ever, ylihuomenna se tapahtuu!

No hei rakkaat ihmiset siellä! Anteeks tästä hiljaiselosta, mulla on tapana olla joko laiska tai hajamielinen eli mahtavin combo ikinä.

Studion jälkeen ollaan otettu lungisti, pidetty treenejä ja työstetty paria uutta biisiä. En malta oottaa et ne saadaan tehtyä studiolla, sellasta settiä luvassa on että oksat pois! Mutta ennenku niistä puhutaan niin pitää fiilistellä niitä kahta biisiä jotka ilmestyy TORSTAINA! Siis ylihuomenna. Tai huomenna, miten sen nyt kukin ottaa. On luvassa videota sinkkuun jota Aki on ahkerasti työstäny. Olkaa siis kuulolla koska torstaina rä-jäh-tääää :)

Ja myöskin muistakaa tää ROCKIN SM -skaba! Päästiin killumaan top 20 joukkoon joka on mun mielestä jo aika huippusaavutus. Nyt on kuitenki teidän vuoro vaikuttaa meidän pärjäämiseen kisassa ja laittaa ääniä tulemaan niin paljon kun suinkin mahdollista. Kirjottakaa kenttään ROCK 3 ja lähettäkää se siis numeroon 173175. Laittakaa kenelle vaan Coloryn jäsenistä inboxiin sähköpostinne kun ootte äänestäny meitä ja saatte kiitokseksi nää uudet biisit mailiinne :) Multa saatte paljon rakkautta myös siitä hyvästä.

Enivei, tää oli tällanen pikaupdate ja lupaan päivttää useemmin, myös ilman Saulin painostusta ja lämmintä hengitystä niskassa. Saattaa olla että oon vähän palikka vaan.

Muistakaa. TORSTAINA RÄJÄHTÄÄ, olkaa kuulolla!!

Kauniita unia toivottaen,

Becky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti